SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Hallby FK
P14

Anmälan till säsongen 2024
2024-03-10 17:22

Hej,

Nu är det ca 1 månad kvar tills att sommarsäsongen drar igång för våra fotbollskillar i P14. Nytt för i år är att vi ska spela seriespel med grabbarna. Vi kommer spela i två olika serier och för att kunna planera detta på bästa sätt behöver vi veta hur många killar som tänker köra fotboll även i år.

Vi kommer därför skicka ut en kallelse idag för säsongen 2024 som ni svarar på senast söndag nästa vecka. Därefter börjar vi planera matchgrupper och speldatum.

Nytt för i år är också att vi kommer börja med målvaktsträning för de som är intresserade. Det innebär lite extra målvaktsträning under träningarna, men också att man står lite oftare under seriespelet. För att vi ska få lite struktur kring detta ber vi er fråga era barn där hemma om de är intresserade av detta och i så fall anmäla detta via sms till Kalle (073-537 13 33) som kommer hålla i målvaktsträningen. Inget är permanent i detta så vill man prova men sen ändrar sig så är det såklart ok.

Hoppas vi ses nästa säsong

Mvh ledarna